Een EHBO-cursus volgen is beslist de moeite waard!!!Een ongeluk zit in een klein hoekje; er gaat geen dag voorbij, of kranten en TV tonen beelden van erg gedeukte auto’s en ambulances met gillende sirenes.
Geen wonder dat we bij het woord “ongeluk” meteen aan bloed en ellende denken.


Maar het grootste gedeelte van de ongelukken gebeurt gewoon thuis, tijdens het huishouden of met de kinderen. De ongelukjes kunnen variëren van een bloedneus, een geschaafde knie doordat je uitgleed in de keuken of een verstuikte enkel bij een val van een keukentrapje.

Er kan natuurlijk ook iets ergers gebeuren: Je partner verslikt zich of de buurman krijgt een hartaanval. Als je dan niet snel helpt kan zo iemand gewoon doodgaan...

Niets is voor het slachtoffer erger dan dat niemand hem kan helpen! 

En natuurlijk is voor jou als omstander niets erger dan dat je machteloos toe moet kijken en niet weet wat je moet doen.

Jij kunt erger voorkomen!
Als je er zeker van wilt zijn dat er deskundige hulp in de buurt is als er wat gebeurt, zou je eigenlijk zelf een cursus moeten volgen. Je hoeft dan niet meteen op zaterdag met een verbandtas langs de lijn van een sportveld te staan, maar als er iets gebeurt dan weet jij wat je moet doen en je bent daardoor van onschatbare waarde om erger te voorkomen.

Meld je aan voor een cursus